Как да разберете кой ви е блокирал в Instagram — 2021

Снимано от Лорън Макаби. В социалните медии блокирането на някого е крайният пасивен агресивен акт. Това е така, въпреки че блокирането се счита за потайно - не се изпращат известия като сигнал - невероятно лесно е да разберете дали някой ви е блокирал. Изисква се минимално забавяне: дори не би било достатъчно да се запълни половин час мистериозно шоу, да не говорим за 15 минути от едно. Освен това в повечето случаи е доста лесно да разберете кога някой може да ви блокира - след раздяла, битка с приятел или нечувствителен пост. За онези моменти, когато криете подозрение за блокиране, но искате да го потвърдите, това ръководство за всичките ви приложения в социалните медии трябва да ви помогне. Не обещава обаче да ви отблокира. Това са поправки, които ще трябва да направите сами. Instagram Никога не получавате известие, което да ви предупреждава, когато някой ви е блокирал Instagram . Въпреки това няма да можете да намерите профила, публикациите или историята на потребителя, който ви е блокирал. Така че, ако се чудите дали сте били блокирани, потърсете въпросния акаунт на телефона си и след това използвайте телефона на приятел. Ако ги видите на телефона на приятеля си, но не и на вашия, имате отговор. Като алтернатива, ако не искате да включвате приятел, можете да създадете втори акаунт в Instagram и да го търсите по този начин. Друг ясен знак за блокиране: Ако не можете да видите акаунта на човека, освен вас мога вижте техните коментари или харесвания в публикации от акаунти, които и двамата следвате. (Те не изчезват само защото този човек ви е блокирал.) Ако искате да блокирате или деблокирате някого в Instagram, просто отидете в неговия профил> Настройки> Блокиране или деблокиране. Facebook Блокиране на някого Facebook е различно от това да ги освободите: Те вече няма да могат да виждат вашия профил или да ви изпращат заявка за приятелство или съобщение. Както при Instagram, блокираният човек не получава никакво известие. Можете обаче да кажете, че сте били блокирани, ако не виждате нечий профил, когато го търсите в акаунта си, но можете да го видите, когато търсите от акаунт на приятел. Когато сте блокирани, няма да виждате публикации от човека, който ви е блокирал, когато те пишат в профила на общ приятел. За да блокирате някого във Facebook, отидете в Настройки> Блокиране> Потърсете профила на човека, когото искате да блокирате> Блокиране. Върнете се в същия раздел, за да отблокирате някого. Twitter Twitter прави още по-лесно да разберете кога сте били блокирани: Въпреки че няма да получите известие, ще видите съобщение, което ви уведомява, че сте били блокирани, когато се опитате да посетите хронологията на някой, който ви е блокирал. Така че, ако имате подозрения, просто отидете в акаунта, за да ги потвърдите или опровергаете. Ако вие сте този, който блокира или деблокира, отидете на нечий профил> Меню> Блокиране. За да ги отблокирате, отидете в профила им> докоснете Блокирани> Разблокиране. Snapchat Ако изведнъж се окажете неспособни да изпратите на приятел снимки или снимки в чата, считайте се за блокиран. Винаги има шанс човекът да е изтрил профила си изцяло, но както при Instagram и Facebook, просто търсене на профила му от акаунт на приятел или втори акаунт в Snapchat трябва да ви даде отговор. За да блокирате някого в Snapchat, отидете на съществуващ чат с него или отворете нов. Докоснете Меню> Блокиране на приятел. За да ги деблокирате, отворете Настройки> Блокирани> Докоснете „X“ освен името им. Свързано съдържание: